XIX. večer pučke poezije - Poezijom protiv ovisnosti

Virovitica, 10. studenoga 2017.

početna www.hskla.hr

AKTIVNOSTI

Večeri pučke poezije

 

 

    DOLAZAK U VIROVITICU PROGRAM ►► PUBLIKA ►►

19. večer pučke poezije „Poezijom protiv ovisnosti“

Dragi prijatelji,

Iz godine u godinu rastemo, sve smo odlučniji u našoj borbi protiv ovisnosti i sve glasniji u našoj želji za što kvalitetnijom apstinencijom. Sve što radimo u našim klubovima liječenih alkoholičara vrijedno je za svakoga od nas, za članove naših obitelji, ali zaslužuje i pažnju i podršku jedinica lokalne samouprave i šire javnosti. Spoj stručnih znanja i vještina te životnog iskustva članova naših klubova, može biti dobra motivacija i podrška svima onima koji su nam se odlučili pridružiti, na tom putu borbe protiv ovisnosti, koji nije nimalo lak, ali ima jasan cilj i vodi nas pozitivnim promjenama.

Večer pučke poezije, sada već tradicionalna manifestacija, devetnaesta po redu, samo je kruna svega onoga što iz tjedna u tjedan u svojim klubovima radimo, stvaramo, učimo, ponavljamo, preispitujemo, njegujemo, promičemo. Kruna je to koja svake godine zasja u drugom gradu i predstavlja nas u najljepšem svijetlu. Večer pučke poezije je taj dan u godini kada na najnježniji i najiskreniji način, literarnim stvaralaštvom, progovaramo o našim dobivenim bitkama sa teškim protivnikom, kada zahvaljujemo na svakom lijepom trenutku u životu, kada spominjemo naše najdraže koji su bili i jesu tu za nas, kada svi na jednom mjestu udružimo snage i odlučno promičemo zdrav život i pozitivne promjene.

Davnih sedamdestih godina, jedna lako zapamtljiva pjesma, pjesma istovremeno jednostavnih i teških riječi, a danas prepoznatljiva himna liječenih alkoholičara, poručila nam je: "Neka traje nam to". Mi vam danas želimo poručiti, a kako kaže i slogan ovogodišnje večeri pučke poezije u Virovitici:

"Ostani pozitivna promjena"

UKLA Virovitica

     

     

     

     

     

     

            

OKRUGLI STOL

     

     

 

     

ISPRED KAZALIŠTA

  

     

    DOLAZAK U VIROVITICU PROGRAM ►► PUBLIKA ►►

početna www.hskla.hr

AKTIVNOSTI

Večeri pučke poezije