Sportski i ini susreti klubova liječenih alkoholičara - županijski, međužupanijski i gradski.

 

        POČETNA      

      sportski i ini    

         SUSRETI        

SPORTSKI SUSRETI
SZ HRVATSKE

SPORTSKI SUSRETI ZKLA ZAGREBA

Druženje KLA

Izvor(Zgb) i Križevci

Druženje KLA

Jezera i Križevci

 

 

Početna HSKLA

početna zbornik

 

početna ALKOHOLOŠKI GLASNIK

poćetna UHVAĆENA DUGA

početna PROPADANJE ALKOHOLIČARA

početna OPORAVAK ALKOHOLIČARA

Kongresi i konferencije

 

 

 

otvaranje ►►►

Sport ►►►

slavlje ►►►

 

Subota, vrijeme za poželjeti, očekivanja su velika. Uvijek se pitamo:Za kolko ljudi pripremiti ručak ?”.  Nitko ne želi otići gladan, a ni mi kao organizatori ne  želimo biti loši domaćini. Kako smo i predvidjeli, došlo je oko 150 ljudi. Uvijek se nađu oni koji se ne upišu na listu dolaska, a pojave se na listi takmičara, ili samo dođu navijati pa nemamo podatke o imenu. Suci su određeni, tereni spremni i takmičenja su počela. Razne sportske discipline privlače i navijače i znatiželjnike. Najviše takmičara je na visećoj kuglani i pikadu. Viseča kuglana je okupila parove : muški, žene i mješovito. Iako nismo ni blizu mora, boćanje je izuzetno privlačno i kod muškaraca, ali i žena. To vrlo temperamenatan sport i uvijek ima puno vike na terenu i oko njega. Stolni tenis je ponovno osvojio Marijan. Šah je dobio prvaka iz KLA Utrina, koji je rekoreder po broju osvojenih zlatnih medalja (gledajući sve discipline). Iako je atletika kraljica sportova,  kod nas je to povlačenje konopa. Osim četiri muške ekpe, natjecale su se i dvije ženske ekipe. Tu su nas muški Zagorci „Zagorskih šest” „pomeli”, a ženske ekipe su bile miješane, ali su Klarićke bile bolje od suparnica. Moram spomenuti ekipu u povlačenju užeta koja se zove „Zbrda-zdola”. Nekoliko članova su uporni u sastavu, ali imaju i prolazne, ali dobrodošle članove. Iako su u poznijim godinama (večinom), ide im sasvim dobro. Došli su naši prijatelji  iz Krapinsko-zagoprske županije. Ni oni nisu otišli praznih ruku već sa zasluženim medaljama. Nakon sporstkog, došlo je uživanje u grahu i kolačima.

E, kad sam spomenula kolače moram spomenuti i Dragu Židaka iz sesvetske slastičarnice „Martina”. Za ovo naše sportsko druženje darovao nam je izvrsne i slane i slatke kolače. Ovim putem mu još jednom zahvaljujemo. 

Druženje je nešto što briše nezadovoljstvo suđenjem, nešto što popravlja raspoloženje, nešto što svi nosimo sa sobom svojim domovima.

Svakako trebamo spomenuti i novinara koji piše za potal ROTOR Intervjuirao je našeg predsjednika prof.Zorana Zoričića i Marijanu Prevendar. Puno je slikao i rezultat je krasna reportaža na potalu „ROTOR”. Nadam se da je i njemu sudjelovanje nije bila samo profesionalna obaveza, već i zabava.

Detaljni pregled rezultata je na našoj web stranici www.hskla.hr. Vidimo se iduće godine. Još jednom zahvaljujemo KUD-u Prepuštovec, kao i svima koji doprinjeli da ovo događanje uspije.

Tajnica ZKLA: Dušica Cesarec

           

           

                 

                    

                                         

       

 

 

 

 

 

After seeing Santiago Choppers’ custom Moto Guzzi V1100 a few months back,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT we’NIKE AIR JORDAN SKY HIGH OGve been fiending for an equally impressive bike.Adidas Yeezy Boost 750 Today,MBT TARIKI MEN we’NIKE ZOOM WINFLO 3re in luck, with an excellent Moto Guzzi V75 by Venier Customs. Remade in Italy by Stefano Venier and his team, the 1989 V75 features a load of upgrades including a new tank, seat, rear fender and side panel. The Mistral exhaust system adds a powerful touch without compromising the silhouette of the bike’MBT KITABU GTX SHOESs iconic form. Source: HiConsumption .MBT KIFUNDO MENJamieson’s has been a family owned business for five generations and specializes in producing and spinning wool from the sheep on Scotland’s remote Shetland Islands. A special collaboration between Penfield and Jamiesons’s,NIKE AIR FOAMPOSITE ONE the two brands have worked on the Gillman Jacket and the Gillman Vest, both incorporating Jamieson’s Shetland wool in an exclusive limited edition. Both the yoke and hand-warmer pockets are constructed in Fair Isle patterned wool, contrasting the tough 60/40 Cotton Nylon outer. Additional insulation is provided by the premium 80/20 down while hardwearing copper snaps keep the front sealed against the elements.ADIDAS YEEZY 350 BOOST V2 Leather trimmed piped cuffs give a tough finish and protect from wear and tear. The jacket and vest are available for men and women now in the Penfield USA online store.NIKE AIR HUARACHE CHAUSSURES