Sportski i ini susreti klubova liječenih alkoholičara - županijski, međužupanijski i gradski.

 

        POČETNA      

      sportski i ini    

         SUSRETI        

SPORTSKI SUSRETI
SZ HRVATSKE

SPORTSKI SUSRETI ZKLA ZAGREBA

Druženje KLA

Izvor(Zgb) i Križevci

Druženje KLA

Jezera i Križevci

 

 

Početna HSKLA

početna zbornik

 

početna ALKOHOLOŠKI GLASNIK

poćetna UHVAĆENA DUGA

početna PROPADANJE ALKOHOLIČARA

početna OPORAVAK ALKOHOLIČARA

Kongresi i konferencije

 

 

 

PREPUŠTOVEC 2018 Svečano otvaranje

PREPUŠTOVEC 2018 Sportsko nadmetanje

PRIPREME UREĐIVANJE PROSTORIJA I TERENA

Prepuštovec, prostori KUD Prepuštovec 6. travnja 2018. godine

                  

                   

       

Okupljanje učesnika

7. travnja 2018.

        

14. SPORTSKI SUSRETI ZKLA ZAGREBA U PREPUŠTOVCU

Od 2013. godine, već 6 puta za redom, sporstki susreti ZKLA Zagreba imaju dobre domačine u KUD-u Prepuštovec na čelu s gosp.Josipom Liparom. Štefica, Juraj, Jozo, Marijan, Željko, Drago, Stjepan, Mario i  Dušica , uhodana ekipa dan prije službenog dijela, pripremila je dvoranu, uređeni su tereni za bočanje, viseću kglanu, potezanje konopa. Zgrada KUD-a Prepuštovec je dobila novu boju, što je i nas motiviralo da napravimo sve kako treba.

Na sam dan takmičenja došli su nam u goste prijatelji iz Zagorja, iz Bedekovčine i Mača. Razveselilo nas je i puno male djece, a pošto na mladima Svijet ostaje, možda će i oni jednog dana na tim terenima osvajati medalje. Kod dolaska su se svi upisali, a na posebne prijavnice za  discipline se upisuju za sudjelovanje. Već je poznato da će neki puno trčati, jer su se prijavili za dvije, pa čak i više disciplina. Sve su stigli,  iako su suci svako malo zazivali „svoje” natjecatelje. Najviše takmičara je na visećoj kuglani i pikadu. Viseča kuglana je okupila parove : muški, žene i mješovito. Iako nismo ni blizu mora, boćanje je izuzetno privlačno i kod muškaraca, ali i žena. Stolni tenis je ,nakon dugogodišnjeg „vladanja” , Marijan prepustio Antunu. Šah je dobio prvaka iz KLA Utrina, koji je rekoreder po broju osvojenih zlatnih medalja (gledajući sve discipline). Boćanje vole i igrači i gledatelji, komentari stižu sa svih strana i svi se odlično zabavljaju. A za sam kraj priredili su nam poseban doživljaj, naime odigrali su pobjednička muška ekipa iz UAA Dubrava Centar i pobjednička ženska ekipa iz istog KLA. Na opće veselje nas žena, pobijedila je ženska ekipa. Dečki će čekati eventualnu šansu iduće godine. Pikado je imao  brojne takmičara i muške i ženske. Bili su brzi, pa su stigli i na ostale terene. Završna disiplina potezanje konopa je kod muških dobila nove pobjednike (kombinacija Zagreb, Bedekovčina) , a drugi su bili članovi KLA Peščenica. Kod žena su zagrebčanke bile ovaj puta bolje od Bedekovčine i Mača.

Nakon sportskih i navijačkih napora, slijedio je izvrstan grah, kolači i slanci.

Druženje je nešto što briše nezadovoljstvo suđenjem, nešto što popravlja raspoloženje, nešto što svi nosimo sa sobom svojim domovima.

Posebno zahvaljujemo Gradu Zagrebu, Gradskom uredu za zdravstvo, koji je i ove godine pomogao u realizaciji ovog projekta. Detaljni pregled rezultata je na našoj web stranici www.hskla.hr. Vidimo se iduće godine. Još jednom zahvaljujemo KUD-u Prepuštovec, kao i svima koji doprinjeli da ovo događanje uspije.

Tajnica ZKLA; Dušica Cesarec

     

     

SVEČANO OTVARANJE XIV. SPORTSKIH IGARA ZAJEDNICE KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZAGREBA

 

PREPUŠTOVEC 2018 Svečano otvaranje

PREPUŠTOVEC 2018 Sportsko nadmetanje